Kako doći

Do Apartmana Petković se lako dolazi jer su smešteni u sred banje, nedaleko od šetališta. Ako dolazite autom, parking ispred kuće je obezbeđen. Do smeštaja se stiže glavnim ulicama koje prolaze kroz Sokobanju. Ako ne možete naći centar, samo tražite ili pitajte za Dom Zdravlja jer su apartmani udaljeni 50m od njega u Nemanjinoj ulici. Inače se kolima može stići iz dva pravca, iz pravca Aleksinca ili iz pravca Knjaževca ili Rtnja.

Dolazak iz pravca Aleksinca

Kada se kod Aleksinca isključite sa autoputa Beograd-Niš, prolazite kroz grad Aleksinac i nastavljate dalje ka Sokobanji. Na tom putu nigde ne skrećete i prolazite pored sela Subotinac i Kraljevo. Nakon 20 min krećete da vozite krivudavim putem sa čije desne strane je reka Moravica i stižete do sela Bovan. Put kreće blago uzbrdo i izlazite na uzvišenje sa čije leve strane se pruža Bovansko jezero. Taj deo jezera je urbanizovan i ima sređene plaže i pedoline za iznajmljivanje. Vožnja od 8 km pored Bovanskog jezera je pravo uživanje. Nastavljate dalje putem, nigde ne skrećete i nakon 12 km dolazite do ulaza u Sokobanju. Krećete se ulicom Alekse Markišića koja se u jednom trenutku deli na 2 ulice. Levi krak je nastavak ulice Alekse Markišića dok je desni krak ulica Vuka Karadžića. Na koji god se pravac odlučite, možete lako doći do Apartmana Petković u Sokobanji.

Levi krak – ulica Alekse Markišić

Odvajate se levo tom ulicom i idete samo pravo. Videćete sa leve strane skretanje u drugu ulicu ali vi nigde ne skrećete već nastavljate pravo i nakon 80 m je skretanje desno u ulicu Nemanjina. Nakon 50 m sa leve strane je kuća Apartmani Petković.

Desni krak – ulica Vuka Karadžića

Odvajate se desno i ulazite u ulicu Vuka Karadžića. Sa desne strane videćete uključenja u manje ulice. Nigde ne skrećete i idete samo parvo. Na kraju te ulice dolazite do semafora. Tu skrećete levo u Nemanjinu ulicu i nakon 50 m sa desne strane videćete kuću Apartmani Petković.

Dolazak iz pravca Knjaževca

Vozite nizbrdo Knjaževačkom ulicom i nigde ne skrećete. Na kaju nizbrdice je manje raskršće gde je sa leve strane hotel Sunce. Vozite samo pravo ulicom Svetog Save ka centru grada. Prelazi se most preko reke Moravice preko koga se sa leve strane pruža pogled na park Banjica. Nakon 200 m vožnje morate skrenuti desno u ulicu Miladina Živanovića i nastaviti glavnom ulicom kroz Sokobanju jer dalje ne možete kolima. Sada put ima krivinu u levo i tako zaobilazite sam centar Sokobanje gde je šetalište. Dalje pratite taj put, prolazite malu raskrsnicu sa semaforima i ulazite u ulicu Radeta Živkovića. Dalje put skreće u levo i stižete na drugu rasksrnicu gde se uključuje ulica Alekse Markišića. Tu skrećete levo, zatim pravo i nakon 80 m skretanjem desno ulazite u Nemanjinu ulicu. Nakon 50 m sa leve strane su Apartmani Petković Soko Banja.

Ako dolazite autobusom u Sokobanju

Najlakše je da pozovete taxi jer svi znaju gde je apartmanski smeštaj Petković. Možete pozvati i nas da dođemo po Vas.

TELEFON: +381 63 82 19 764.